ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

ΝΤΙΠ

ΑΣΠΡΟ ΝΤΙΠ
ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι τυρί κοτάτζ.

1 φλιτζάνι στραγγιστό ελαφρύ γιαούρτι.

Λίγος χυμός λεμονιού.

Λίγος χυμός πορτοκαλιού.

Ελάχιστο κάρι σκόνη.

Λίγο άσπρο πιπέρι.

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασι ή φρέσκο κρεμμυδάκι.

1 πρέζα αλάτι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) περνάμε το τυρί κοτάτζ από το μπλέντερ, μέχρι να γίνει τελείως λείο. Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: