ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

ΝΤΙΠ ΕΛΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ

250 Γρ. ελιές μαύρες του γούστου σας.

2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο.

1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού τριμμένη ρίγανη.

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη ξερή.Αλάτι (αν οι ελιές είναι γλυκές).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Με υπομονή αφαιρείτε από τις ελιές τα κουκούτσια. Ρίχνετε τη σάρκα στο μίξερ μαζί με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και δουλεύετε για λίγο το ντιπ σας είναι έτοιμο.

2) Μπορείτε αν θέλετε να το διατηρήσετε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο. Πάει πολύ ωραία με σάλτσες τομάτας, με ψητή μοσχαρίσια μπριζόλα και νοστιμεύει το ψωμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: