ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

ΝΤΙΠ

ΝΤΙΠ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ
ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό.

2 σκελίδες σκόρδο.

Αλάτι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Βάζετε όλα τα υλικά μέσα στο μίξερ.

2) Χτυπάτε για 5 λεπτά και έτοιμο το ντιπ.

3) Συνοδεύει τηγανητό γαύρο, γόπες ψητές, μελιτζάνες και κολοκυθάκια.

4) Μπορείτε επίσης να ρίξετε δύο κουταλιές από αυτό πάνω στην καπνισμένη ρέγγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: