ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

PECHE MELBA

PECHE MELBA
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 8 ΜΕΡΙΔΕΣ.
2 φλιτζάνια καθαρισμένα ροδάκινα, κομμένα σε κυβάκια.
2 φλιτζάνια φραγκοστάφυλα, φρέσκα ή κατεψυγμένα.
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη.
2 κουταλιές της σούπας νερό.Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Σε ένα σκεύος ρίχνουμε τα κομμένα ροδάκινα, τα φραγκοστάφυλα, τη ζάχαρη και το νερό. Αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
2) Μπορούμε να σερβίρουμε το Peche Melba είτε όπως είναι, ζεστό, είτε παγωμένο στο ψυγείο, σερβιρισμένο πάνω σε μπάλες από παγωτό βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: