PINK CHAMPAGNE

ΥΛΙΚΑ
2 μεζούρες βότκα.1 μεζούρα ανθόνερο.1 μεζούρα σιρόπι φράουλα.6 μεζούρες ροζέ σαμπάνια brut.Θρυμματισμένος πάγος.1 ροδοπέταλο.* 1 μεζούρα =10 γραμμάρια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Σε ένα σέικερ ρίχνετε το θρυμματισμένο πάγο και προσθέτετε βότκα, ανθόνερο, το σιρόπι φράουλα και χτυπάτε καλά.2) Ρίχνετε το κοκτέιλ σε ψηλό ποτήρι και συμπληρώνετε με την παγωμένη ροζέ σαμπάνια. Γαρνίρετε με το ροδοπέταλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου