ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΣΕ ΚΟΝΙΑΚ
ΥΛΙΚΑ
½ ώριμα κουμ κουάτ.
2 φλιτζάνια του τζαγιού ζάχαρη.
3-4 φλιτζάνια του τσαγιού κονιάκ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Πλένετε τα κουμ κουάτ πάρα πολύ καλά και τα αφήνετε να στραγγίσουν πολύ-πολύ καλά. Αφαιρείτε προσεχτικά όλα τα κοτσάνια. Με μια αποστειρωμένη βελόνα τρυπάτε κάθε κουμ κουάτ σε 4-5 σημεία.
2) Τοποθετείτε σε ένα καθαρό και ετρύχωρο βάζο και πασπαλίζετε με την ζάχαρη. Γεμίζετε το βάζο με το κονιάκ και κλείνετε πολύ καλά. Αφήνετε τα κουμ κουάτ για 5 μήνες σε σκοτεινό μέρος πριν τα καταναλώσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου