ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΥΜΗΣ

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ
1 φλιτζάνι του τσαγιού γαριδάκι.
Λάδι.
Λεμόνι.
Αλάτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Αλατίζετε και τηγανίζετε σε μικρό τηγάνι με λίγο λάδι για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό το γαριδάκι.
2) Ρίχνετε λίγο λεμόνι και σερβίρετε αμέσως.* Το γαριδάκι της Σύμης είναι μια μοναδική ποικιλία που υπάρχει στην περιοχή και στα γύρω μικρά νησάκια. Μοιάζει με γόνο, δεν μεγαλώνει σχεδόν καθόλου και το μέγεθος του είναι 2-5 εκατοστά. Το χρώμα του είναι κατακόκκινο και η γεύση του κάπως γλυκιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου