ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά.2 κουταλιές της σούπας λάδι.1 κουταλιά του γλυκού ξίδι.1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα.Αλάτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Βράζουμε τα αυγά για 15 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 2) Τα κόβουμε στην μέση, βγάζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια, τους βάζουμε σε ένα μπολ και τους χτυπάμε με το λάδι, το ξίδι, τη μουστάρδα και το αλάτι μέχρι να γίνουν σαν αλοιφή.3) Γεμίζουμε με το μείγμα τα ασπράδια και έχουμε ένα νόστιμο ορεκτικό. Αν θέλουμε μπορούμε να τα γεμίσουμε με ένα κορνέ, για να είναι πιο ευπαρουσίαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: