CHEESECAKE ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 250 Γρ. μπισκότα digestive.90 Γρ. βούτυρο.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 450 Γρ. ανθότυρο.55 Γρ. Μέλι.3 αυγά.1 Μήλο.1 κουταλιά του γλυκού κανέλα.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 450 Γρ. ανθότυρο.55 Γρ. Μέλι.3 αυγά.1 Μήλο.1 κουταλιά του γλυκού κανέλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 1) Ανακατεύουμε τα μπισκότα, τα οποία έχουμε προηγουμένως τρίψει με το βούτυρο, το οποίο έχουμε προηγουμένως λιώσει.2) Αδειάζουμε μέσα σε στρογγυλό στεφάνι διαμέτρου 20 εκατοστών, το οποίο τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα φούρνου.3) Ψήνουμε στους 160° βαθμούς για 10 περίπου λεπτά.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1) Ανακατεύουμε το ανθότυρο με το μέλι και τα αυγά και προσθέτουμε την κανέλα. Γεμίζουμε το στρογγυλό στεφάνι με το μείγμα και απλώνουμε το μήλο, αφού το έχουμε προηγουμένως καθαρίσει σε φέτες.2) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου