ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Κυριακή 24 Ιουνίου 2007

ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ
ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

4 αυγά σφιχτά.

2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα.

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.

½ κουταλιά του γλυκού πάστα αντζούγια.

2 φυλλαράκια μαρούλι, πολύ ψιλοκομμένο.

15 μικρές γαριδούλες πολύ ψιλοκομμένες.

Αλάτι και πιπέρι.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

8 μικρές γαριδούλες.

Κάππαρη.

Φουντίτσες μαϊντανού.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε στην μέση. Αφαιρείτε τον κρόκο τους, τον λιώνετε με το πιρούνι και τον αναμειγνύετε σε μπολ με το τυρί, την μαγιονέζα, την πάστα αντζούγιας, το μαρούλι, τις γαριδούλες, το άλάτι και το πιπέρι.

2) Αναμειγνύετε το μείγμα καλά και γεμίζετε με αυτό τα αυγά. Γαρνίρετε με τις γαριδούλες την κάππαρη και τις φουντίτσες μαϊντανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: