ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ [ ΤΕΥΧΟΣ Νο 77 ]

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

ΑΛΑΣΚΑ

ΑΛΑΣΚΑ
ΥΛΙΚΑ

6-7 cl ξηρό τζιν.

1,5 cl λικέρ Chartreuse (γαλλικό λικέρ από πράσινα βότανα).

1,5 cl ξηρό σέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Ρίχνετε όλα τα υλικά στο σέικερ, προσθέτετε παγάκια και τα χτυπάτε καλά.

2) Σουρώνετε το ποτό μέσα σε ένα ποτήρι του κοκτέιλ και το γαρνίρετε με μια λωρίδα από φλούδα λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: